Deona is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
Demo aanvragenAlgemene voorwaarden

‘Deona’ kwam met de oplossing, alles in een mooi software- programma, geen papierbergen meer en geen onnodig rekenwerk.

Een kinderdagverblijf uitbaten is meer dan alleen de zorg voor kindjes. Ook hoort er heel wat administratie bij, wat niet altijd evident is om dit te combineren en alles tijdig rond te krijgen.
Facturatie, fiscale attesten, bezetting… en ook nog alles netjes klasseren wat een hoop papierwerk met zich meebrengt. ‘Deona’ kwam met de oplossing, alles in een mooi software- programma, geen papierbergen meer en geen onnodig rekenwerk. Alles standaard voorzien en hier en daar wat klikken. Dit pakket biedt je echt alle mogelijkheden van wat je erin wil opnemen. Het is zeer uitgebreid, maar eens je vertrokken bent, duidelijk en overzichtelijk.

En wat zeker niet onbelangrijk is om te werken met dit programma; bij problemen wordt je steeds snel geholpen, je krijgt telkens op een duidelijke, geduldige en vriendelijke manier ondersteuning. Dit is heel belangrijk bij de opstart van het programma en geeft je de nodige steun om verder te gaan als het even moeilijk is.

Demo

Benieuwd wat Deona voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies