Deona is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
Demo aanvragenOver ons

De geboorte en levenswandel van Deona

KidsKonnect

Missie en waarden

Als organisator van kinderopvang begeleiden jullie kinderen tijdens de meest cruciale fase van hun leven. Bij Deona vinden we het dan ook belangrijk dat jullie zich ten volle kunnen concentreren op het pedagogisch beleid en het bieden van kwalitatief hoogstaande kinderopvang.

Deona is een software pakket dat ontwikkeld is op maat van onthaalouders, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginitiatieven in Vlaanderen. Het pakket helpt je administratie drastisch te vereenvoudigen, de communicatie met de ouders te stroomlijnen en je planning overzichtelijk te houden.
Proactief

Proactief

Met een team van professionals kijken wij vooruit, denken we na over de toekomst en ontwikkelen dit in onze software.
Passie voor de klant

Passie voor de klant

Naast passie voor software hebben wij passie voor onze klant. Iedereen betrokken bij de kinderopvang ondervindt voordeel door het gebruik van onze software.
Partnership

Partnership

Door samenwerken word je sterker! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners om een optimale softwareoplossing te kunnen bieden.
Innovatief

Innovatief

Elke dag zijn wij bezig met wat jij in de toekomst nodig hebt! Wij denken vooruit en ontwikkelen veilige software die jij morgen nodig hebt.
Excellent

Excellent

Wij gaan alleen voor het beste! Dit zie je niet alleen terug in onze software, maar ook bij onze dienstverlening, de veiligheid en onze mensen!

Over Deona

In 2008 werd Deona gelanceerd als een oplossing voor enkele kinderopvang initiatieven in de buurt. Inmiddels is Deona uitgegroeid tot dé marktleider in Vlaanderen op het vlak van kinderopvang software. Deona biedt oplossingen aan voor kinderdagverblijven, diensten voor onthaalouders en buitenschoolse opvang.
De naam Deona komt van ‘Adeona’, een vrouwelijke Romeinse god die volgens de mythologie zou instaan voor een behouden thuiskomst van kinderen nadat ze een eerste keer het huis verlaten. De naam Adeona zou dan weer komen van het Latijnse ‘adeo’ of ‘dichtbij komen’. Een duidelijk knipoog dus naar de opvanginitiatieven die de rol van Adeona overgenomen hebben.


Met onze 3 edities bieden we een oplossing over de gehele lijn. Zowel voor baby- en peuteropvang (0 - 2,5 jaar) als voor de opvang van kleuters en lagere schoolkinderen (2,5 - 12 jaar). De algemene werking van de drie edities is identiek. De verschillen zitten in de specifieke noden op het vlak van registratie, facturatie en rapportering. Gaat een kind over van de baby- en peuteropvang naar de buitenschoolse opvang of wisselt een kind tussen gezinsopvang en groepsopvang, dan kan je de kindfiche eenvoudig overzetten en synchroniseren van de ene editie naar de andere. Kortom, je administratie wordt kinderspel.

KidsKonnect

In 2019 is KidsKonnect ontstaan door de fusie van Flexkids, Konnect, TecSoft (The Nanny) en HHBrainware (Kocon). In september 2020 is daar het merk KidsVision aan toegevoegd, gevolgd door DoenKids en Portabase begin 2021. Sinds augustus 2021 is Adeona (Deona) de Belgische vestiging binnen de KidsKonnect groep. Alle merken hebben ruime ervaring in de markt. We kunnen dus stellen dat KidsKonnect bewezen betrouwbaar is.

Het Deona Team

Gunther
Hallo,
Ik ben Gunther
Al meer dan 15 jaar ben ik professioneel ontwikkelaar. In 2004 richtte ik een eigen bedrijf op, dat ondertussen honderden klanten heeft, verspreid over 5 landen, waaronder meerdere beursgenoteerde bedrijven. In 2010 werd de eerste versie van Deona ontwikkeld op basis van een sterke vraag vanuit de markt. Sinds dan werd het Deona pakket steeds verder uitgebreid en uitgebouwd. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de software ontwikkeling van Deona.

Patrick
Hallo,
Ik ben Patrick
Ik ben Patrick Vrydaghs Qua opleiding combineerde ik een bachelor informatica met een master in handelswetenschappen. Ik startte mijn carrière in 1984 bij een softwarehuis dat oplossingen maakte voor OCMW's, steden en gemeenten. In 1991 werd ik algemeen directeur en mede-vennoot van CMS nv waar we software ontwikkelden voor Belgische WoonZorgCentra en Europese verhuurbedrijven. Na marktleider geworden te zijn in de sector van de WZC verkochten we dit bedrijf in 2011. Als algemeen directeur van Adeona wil ik samen met ons team de kwaliteit van onze oplossing en dienstverlening borgen en inspelen op de evoluties en innovaties in de markt van de kinderopvang.

patrick.vrydaghs@kidskonnect.be
Of mij bellen op het nummer: 0475/44 54 40
Emilie
Hallo,
Ik ben Emilie
Hallo, mijn naam is Emilie en ik ben afkomstig uit het feestelijke Werchter (Rotselaar). Binnen Deona zullen jullie mij tegenkomen wanneer jullie een supportvraag hebben, die een antwoord nodig heeft. Samen met mijn collega’s beantwoord ik jullie vragen met veel vrolijkheid en plezier. Bij het formuleren van mijn antwoord zal ik zeker ook gebruik maken van mijn achtergrondkennis over de kinderopvang. Deze heb ik opgebouwd door in het verleden te werken als kinderbegeleider en als administratief bediende binnen een kinderopvang. Aarzel dus zeker niet om contact met onze support op te nemen, zodat mijn collega’s en ik hier mee aan de slag kunnen

Joren
Hallo,
Ik ben Joren
In 2018 ben ik afgestudeerd als Marketing & Eventmanager met reeds een voorkennis van Grafisch Design. Ik woon samen met mijn vriendin in het gezellige Limburg te Lummen. Mijn taken bij Deona zijn een beetje allround. Hoofdzakelijk geef ik eerste lijn support en opleidingen. Ik zorg ook dat prospecten via onze online demo Deona kunnen ontdekken. Ik krijg voldoening om mensen op een vlotte en spontane manier verder te helpen.

Wesley
Hallo,
Ik ben Wesley
Ik heb een bachelor in Art and Technologie meer bepaald Game design and Development. Hierdoor is mijn kennis en intresse in sofware ontwikkeling gegroeid. Daarnaast hou ik ook wel van een goede puzzel of een interessant probleem. De oplossing schuilt soms op een onverwachte plaats. Hiermee probeer ik het Team van Deona als support te versterken. En jullie bij te staan als het even niet zou lukken.

Wim
Hallo,
Ik ben Wim
Ik ben Wim Bruninx. Ik ben handelsingenieur in de beleidsinformatica. In het begin van mijn professionele carrière heb ik vijf jaar als software ontwikkelaar gewerkt in de private sector. Daarna was ik acht jaar aan de slag in de zorgsector als beheerder van software applicaties en databanken. Hierbij was het bieden van ondersteuning aan andere collega-informatici, software gebruikers en software leveranciers belangrijk. Sinds mei 2020 ben ik bij Adeona actief als software & support engineer. Daarmee combineer ik dus verschillende taken die ik eerder in mijn carrière heb uitgevoerd. Ik ondersteun het support team bij hun hulp aan de Deona gebruikers en ik voeg samen met mijn collega-ontwikkelaars nieuwe functies en verbeteringen toe aan het software pakket

Davy
Hallo,
Ik ben Davy
Ik ben Davy Van Gossum, Ik ben accountmanager binnen Deona. Heb je sales gerelateerde vragen of wil je een demo op maat van uw organisatie, dan help ik je verder. Ik ben woonachtig in de Kempen te Westerlo en ben al een 15 tal jaar actief in sales. In mijn vrije tijd probeer ik om geregeld te sporten onder het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

davy.vangossum@kidskonnect.be
Of mij bellen op het nummer: 0468/47 90 71
Anneleen
Hallo,
Ik ben Anneleen
Hallo, mijn naam is Anneleen Elslander en ik ben woonachtig te Sint-Niklaas. Ik studeerde sinds kort af als master in pedagogiek en onderwijskunde aan de Universiteit Gent. Vanuit mijn opleiding ontwikkelde ik een sterke interesse voor de sociale sector. Sinds november 2022 versterk ik het Deona team als Office Manager. Ik help jullie met veel plezier verder bij al jullie administratieve vragen of vragen met betrekking tot jullie factuur.

Demo

Benieuwd wat Deona voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies