Deona is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
Demo aanvragenSoftware

Deona voor Buitenschoolse Kinderopvang

Deona voor Buitenschoolse kinderopvang

Deona IBO is geschikt voor zowel voor- en naschoolse opvang als voor vakantieopvang. Ouders kunnen hun kindje inschrijven en opvang reserveren via het ouderportaal. En dankzij de smartphone-app kunnen kindbegeleiders ook onderweg van en naar school aanwezigheden registreren.
Deona
Geschikt voor zowel voor- en naschoolse opvang als voor vakantieopvang
Deona
Ouders kunnen hun kinderen inschrijven en opvang reserveren via het ouderportaal
Deona
Stel opvangperiodes in en bepaal door middel van prioriteiten wie eerder mag reserveren en wie voorrang moet krijgen bij het verwerken van de aanvragen
Deona
Kinderbegeleiders hebben toegang tot de smartphone app om eenvoudig aan te duiden welke kinderen ze ’s ochtends naar school brengen of ’s avonds aan de school ophalen. Deze kinderen zijn in transit en al wel onder je toezicht, maar op dat moment niet in de opvanglocatie zelf
Deona
In de opvanglocatie kunnen begeleiders aankomst- en vertrektijden via het Web Dashboard of via de smartphone app registreren. Dit kan ook via de standaard ingebouwde QR code scanner. Via de Kiosk functie kunnen ook ouders en kinderen hun aankomst en vertrek zelf registreren.
Deona
In het ouderportaal kunnen ouders hun facturen en fiscale attesten downloaden.
Deona
Facturen die je naar de ouders verstuurd hebt, kunnen eenvoudig naar de boekhouding geëxporteerd worden. Ouders betalen hun facturen manueel, per domiciliëring of via de QR code.
Deona
Beheer je betalingsopvolging in Deona met de terugkoppeling van ontvangen betalingen en het aanmaningensysteem
Deona
Factureer op voorhand of achteraf, afhankelijk van het opvangtype. Deona zal ook automatisch de verrekening doen bij afwijkende aanwezigheden ten op zichte van de planning.Betaal enkel voor wat je nodig hebt

We hebben ervoor gekozen om onze prijzen zo transparant mogelijk te communiceren. Geen verborgen kosten of lange termijn contracten. Jaarlijkse vernieuwing op basis van objectieve parameters.  
 
De prijs die je betaalt als IBO is afhankelijk van 2 zaken:
 
  • Het aantal opvanglocaties waarvoor jullie het programma willen gebruiken
  • Het aantal erkende of gesubsidieerde kindplaatsen  

Betaal enkel voor wat je nodig hebt

Demo

Benieuwd wat Deona voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Volg ons, dan zorgen wij dat je niets mist
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies