Deona is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
Request demoSoftware

The all-in-one solution to all childcare processes

KidsKonnect

Deona, een unieke en volledige oplossing voor de opvang van kindjes tussen 0 en 12 jaar.

Met onze 3 edities bieden we een oplossing over de gehele lijn. Zowel voor baby- en peuteropvang (0 - 2,5 jaar) als voor de opvang van kleuters en lagere schoolkinderen (2,5 - 12 jaar) is er een oplossing. De algemene werking van de drie edities is identiek. De verschillen zitten in de specifieke noden op het vlak van registratie, facturatie en rapportering. Gaat een kind over van de baby- en peuteropvang naar de buitenschoolse opvang of wisselt een kind tussen gezinsopvang en groepsopvang, dan kan je de kindfiche eenvoudig overzetten en synchroniseren van de ene editie naar de andere.
Deona voor Kinderdagverblijven

Deona voor Kinderdagverblijven

Met Deona KDV kun je opvang organiseren over verschillende vestigingen heen.IKT, Kinderopvangtoeslag of IKT-mix? Je bepaalt de werking op niveau van de vestiging zodat al je administratie vlot en correct verwerkt wordt. En voor elke procedure houdt Deona automatisch...
Met Deona KDV kun je opvang organiseren over verschillende vestigingen heen.
IKT, Kinderopvangtoeslag of IKT-mix? Je bepaalt de werking op niveau van de vestiging zodat al je administratie vlot en correct verwerkt wordt. En voor elke procedure houdt Deona automatisch rekening met de meest recente regelgeving van Kind en Gezin.
Deona voor Diensten voor onthaalouders

Deona voor Diensten voor onthaalouders

Met Deona DVO bewaar je het overzicht over alle informatie per zorgregio, secretariaat, opvanglocatie of per onthaalouder zonder de complexe regelgeving uit het oog te verliezen. In slechts enkele stappen genereer je facturen, vergoedingen en het RSZ rekenblad met...
Met Deona DVO bewaar je het overzicht over alle informatie per zorgregio, secretariaat, opvanglocatie of per onthaalouder zonder de complexe regelgeving uit het oog te verliezen. In slechts enkele stappen genereer je facturen, vergoedingen en het RSZ rekenblad met C220B’s.
Deona voor Buitenschoolse Kinderopvang

Deona voor Buitenschoolse Kinderopvang

Deona IBO is geschikt voor zowel voor- en naschoolse opvang als voor vakantieopvang. Ouders kunnen hun kindje inschrijven en opvang reserveren via het ouderportaal. En dankzij de smartphone app kunnen kindbegeleiders ook onderweg van en naar school aanwezigheden...
Deona IBO is geschikt voor zowel voor- en naschoolse opvang als voor vakantieopvang. Ouders kunnen hun kindje inschrijven en opvang reserveren via het ouderportaal. En dankzij de smartphone app kunnen kindbegeleiders ook onderweg van en naar school aanwezigheden registreren.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van onze software?

Bekijk hier onze meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen neem dan contact op met onze sales afdeling. 

Wat heb ik nodig om Deona te kunnen gebruiken?
Wij  verzorgen de volledige opzet van uw Deona gegevens en applicaties via onze Cloud omgeving.
De MS SQL Server database, de webapplicaties voor kinderbegeleiders en ouders en de nieuwste releases en handleidingen van de Deona administratie software. Back-ups en updates verlopen automatisch via ons Cloud platform.
Kinderbegeleiders en ouders werken online via de browser op hun tablet of SmartPhone.
De administratieve medewerkers kunnen kiezen om gebruik te maken van een lokaal geïnstalleerde Deona Windows client (Windows 10 of hoger) of een gehoste versie in de Cloud.
Voor een gedetailleerde beschrijving van de minimale technische specificaties om onze oplossingen te gebruiken kan u contact nemen met ons sales team.
Is het mogelijk om andere software te koppelen aan Deona?
Er zijn diverse mogelijkheden voor koppelingen met software van partners waarmee wij samenwerken. Zo is er onder andere Deona Web API voor integratie met systemen voor toegangscontrole, tevredenheidsmeting en personeelsplanning. Ook koppelingen met uw maaltijdleverancier en het lokaal loket van uw gemeente behoren tot de mogelijkheden.

Een groot aantal Deona klanten exporteert zijn facturen naar een boekhoudpakket en importeert de betalingen.

Een overzicht van al onze partners kan je terugvinden onder het menu 'Partners'.

Demo

Curious what Deona can do for you? Fill in the form and we will contact you as soon as possible for a free demo.
Request demo
Volg ons, dan zorgen wij dat je niets mist
All rights reserved KidsKonnect
Created by Clic.nl
This website uses cookies