Deona is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
Demo aanvragenActueel

Kinderopvang kleurt De Warmste Week!

Het thema van De Warmste Week, opgroeien zonder zorgen, ligt ons nauw aan het hart. Met Deona willen we kinderbegeleiders tools bieden die hen ondersteunen in hun dagelijkse werking. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie met de ouders, de dagelijkse kindopvolging en de aanwezigheidsregistratie. Zo wordt de opvang een veilige, warme en zorgeloze omgeving, waarin kinderbegeleiders hun aandacht ten volle aan de kinderen kunnen geven.

Om de projecten van De Warmste Week te steunen doet Deona een gift. Welk bedrag? Dat bepalen jullie!

Hoe werkt het?

  • Laat de kinderen uit jullie opvang één van de kleurplaten inkleuren die je hieronder kan terugvinden. Tip: gebruik gerust ook stiften, glitters of andere versieringen.
  • Hang de tekeningen op en maak jullie eigen Wall of F(l)ame(s)!
  • Neem hiervan een foto, post hem voor 15 december op Facebook, Instagram of LinkedIn en tag ons of gebruik de hashtag #deonawarmsteweek. 
  • Voor elke post waarin wij getagd worden of waarin de hashtag gebruikt wordt, storten we een bedrag aan De Warmste Week.
  • Heb je geen social media account of lukt het taggen niet? Stuur dan een mail met de foto van jullie Wall of F(l)ame(s) naar info@kidskonnect.be.

Bonus

De mooiste Wall of F(l)ame(s) wint 3 maanden gratis toegang tot de DoenKids activiteitendatabase, boordevol ontwikkelingsgerichte activiteiten en thematische programma’s voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Voorwaarden:
  • Je moet Deona klant zijn.
  • Eén inzending per kinderopvang locatie / onthaalouder.
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies